Partners

Wij danken deze partners van harte om NOK mee mogelijk te maken:

JIJ?

Wij zijn nog op zoek naar mecenassen die ons een financieel duwtje in de rug kunnen geven. Help ons om NOK festival tot een onvergetelijke ervaring te maken. Je kan ons steunen via ons crowdfunding-platform. Bedankt!

NOEN

Noen is een ontbijt- en lunchbar waar je terecht kan voor eerlijk en zelfgemaakt eten en drinken. Dat in een gezellig en zelfgemaakt interieur. Noen is eveneens ook de thuis voor Eiskreem.
Ontdek NOEN op de Leermarkt 24 in Mechelen.
www.denoen.com

PIN’ART

Pin’Art staat bekend voor zijn collectie niet alledaagse wijnen, maar ook voor de collectie whisky’s. Vandaag bestaat Pin’Art reeds 14 jaar en nog steeds blijven ze groeien ondanks de grote concurrentiedruk van supermarkten en buitenlandse economische invloeden. In de twee winkels (Zemst en Mechelen) kan u rekenen op deskundig advies.
www.pinart.be

VANDERBEEK

Ambachtelijke banketbakkerij in het centrum van Mechelen. Zeven generaties banketbakkers sinds 1766. Verweven met de stad als maker van de maneblusserkoekjes en de margrietjes, die gemaakt werden ter gelegenheid van de verhuis van het beeld van Margareta van Oostenrijk.
www.vanderbeek.be

‘T VITAMIENTJE

Kwaliteit en topservice sinds 1984. Samen met een enthousiast team bieden ze kwaliteitsgroenten en –fruit, rauwkostsalades, warme en koude groentegerechten en soepen.
www.hetvitamientje-mechelen.be

HET ANKER

Brouwerij Het Anker is een familiebrouwerij die al 5 generaties lang bier brouwt in het Groot Begijnhof van Mechelen. In de whiskystokerij wordt er op basis van Gouden Carolus Tripel een Belgische whisky gestookt. Gouden Carolus Single Malt vormt het perfecte huwelijk tussen de twee familietradities van brouwen en distilleren.
www.hetanker.be

ISOBELLE

Achter deze webshop staat een bedrijf dat al 7 generaties lang topkwaliteit in de bouwsector op zijn naam heeft. De BVBA Oldyck en zoon is sinds 1956 opgericht. Iedereen is bij IsoBelle welkom van de beginnende doe-het-zelver, tot de ervaren plaatser, die hier simpelweg aan een goede prijs al zijn producten kan bestellen.

www.isobelle.be